Rekognisering ved Melsvatn

I formiddag regna det i strie strømmer, men værmeldinga sa at det skulle gi seg litt utover dagen. Vi satte derfor ikke avgårde før i totida. Vet du når været er aller mest ufyselig? Det er når du sitter inne å ser ut vinduet… Neste helg blir det ny #nattinaturen på meg og gutta. I dag var vi på rekogniseringstur for å finne en fin teltplass. Vi har allerede bestemt oss for Melsvatn.

De to minste ville sitte i Caben (eller det ville de egentlig alle fire… men, men). Vi rusla avgårde og la fra oss kleskaoset fra gangen allerede etter turens første steg. Det slutta å regne med en gang vi var underveis. De store gutta fikk trille Caben og vi rusla avgårde langs vannet og innover mot «Klubben».

DSC_0843[1]

Vi fant raskt det som må bli en flott teltplass til neste helg, så var det gjort liksom. Men nå gikk den gode grusveien over i en skogsti. Jeg nølte et øyeblikk og foreslo å snu. Jeg ble nedstemt fra fire hold og bestemte meg for å teste hva Caben er god for i terreng. Det gikk overraskende godt! Stor glede for meg som har vurdert frem og tilbake om Caben skal få bli med på Hardangervidda i sommer. I dag ble det avgjort, Caben kommer til å gjøre sommerferien min mye mer behagelig!

DSC_0855[1]

DSC_0850[1]

Alle fire måtte gå selv når stien gav oss god stigning. Størsten hjalp lille lånejenta med ei hånd og vi koste oss gjennom skog og hei og godt med gjørme. Vel nede på grusveien igjen ble det rast og lek. Det var vindstille, blankt vann og til og med en liten solstråle! Uante mengder pinner, kongler, stein og grus havna i vannet. Så havna minsten i vannet og da var det på tide å gi seg.

DSC_0860[1]

DSC_0877[1]

Når vi nå fulgte grusveien hele veien fant vi også en hinderløype som måtte testes ut. Den var så kjekk at turen begynte å dra lenger ut i tid enn jeg hadde regna med. Magen begynte å fortelle meg at det var på tide å dra litt ekstra i de små. Dårlig planlagt å ikke ta med sjokolade altså… Vel tilbake på parkeringsplassen var det bare å strippe av fem sett møkkete regntøy, stappe fire trøtte barn og en uvurderlig Cab i bilen før vi trilla hjemover.

DSC_0867[1]

Neste helg kan du bli med oss på overnatting hit om du vil. Sjekk facebooksida vår Norunn&gutta og meld deg på.

DSC_0856[1]

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s